Psyche & Brein
12 maanden - 6 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €41.40
Jouw prijs: €33.75
Jouw voordeel: ca 18.5% korting

Het magazine over psychologie en hersenonderzoek!


Psyche & Brein is het enige publiekstijdschrift over psychologie en hersenonderzoek in de Lage landen, en richt zich zowel tot geïnteresseerde leken als professionals. Psyche & Brein informeert zijn lezers over de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen en thema’s die aan de orde zijn, zoals weerbaarheid en empathie. Naast bovengenoemde thema’s komen ook opvoeding, gezondheid en filosofie aan bod.  Heeft wat we eten invloed op on spsychisch welzijn? Waarom zijn pubers soms onhandelbaar? En hoe zit het nu juist met de indeling van mentale stoornissen? Het zijn vragen die ons allen bezighouden. Psyche & Brein verdiept zich daarin.

 

De bijdragen worden geleverd door wetenschappers en wetenschapsjournalisten uit binnen- en buitenland. Typisch is de interdisciplinaire aanpak van de onderwerpen. Psyche & Brein heeft een uniek samenwerkingsverband met Scientific American MIND en het Duitse Gehirn&Geist. Het heeft de Nederlandse licentie van beide en besteedt bijzondere zorg aan de bewerking van artikelen die eruit afkomstig zijn. Hou je van psycologie en hersenonderzoek, ... dan is een abonnement op Psyche & Brein een aanrader! Met een abonnement op Psyche en Brein mis je nooit jouw Psyche & Brein! 


Koop nu op Abomentum een abonnement van een jaar op Psyche & Brein en je ontvangt gedurende 12 maanden elke 2 maanden jouw Psyche & Brein in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op Psyche & Brein van 12 maanden ontvang je 6 keer het Psyche & Brein magazine.

 

't Is het moment voor een abonnement ... op Psyche & Brein! 


Interessante aanbiedingen