For Girls Only! magazine
12 maanden - 12 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €40.00
Jouw prijs: €35.00
Jouw voordeel: 4 euro

Ben jij een coole meid tussen de 10 en 14 jaar? Wil je als eerste de tofste nieuwtjes kennen over die megacoole celebs zoals Selena Gomez, Justin Bieber en al die andere supervette Hollywood hunks en chicks? Ben je altijd in de weer om samen met je BFF megatrendy voor de dag te komen én hou je er gewoon van om veel te lachen en plezier te hebben? Dan is For Girls Only hét magazine voor jou!


Het laatste nieuws over de populaire For Girls Only-boeken, testjes, Doe-Het-Lekker-Zelf-tips, leesverhalen, nieuwtjes, mode, quizzen, beautytips, een supergrappige fotostrip, véél wedstrijden, nog meer hunks en tips hoe je die ene speciale hunk voor je wint en nog veel meer vind je elke maand in For Girls Only Magazine. Bovenop al dat leuks krijg je van ons ook nog eens elke maand een hip cadeautje. Denk mascara, lipgloss, oorbellen of zelfs een tas. Gratis. Voor niets. En zo ben je altijd mee met de laatste trends! En voor je ouders belangrijk: wij zorgen er eigenhandig voor dat For Girls Only elke maand weer volledig parent-proof is. 

 

Ben je dus een coole meid tussen de 10 en 14 jaar, wil je steeds op de hoogte zijn van de tofste nieuwtjes en hou je van lachen en plezier maken ... dan is een abonnement op For Girls Only echt iets voor jou! Met een abonnement op For Girls Only mis je nooit jouw For Girls Only!


Koop nu op Abomentum een abonnement van 12 maanden op For Girls Only en je ontvangt gedurende 1 jaar elke maand jouw For Girls Only in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op For Girls Only van 12 maanden ontvang je 12 keer het megacoole For Girls Only magazine.

 

't Is het moment voor een abonnement ... op For Girls Only! 

Interessante aanbiedingen