EOS Magazine
 
Gedrukt
Normale prijs: €65.45
Jouw prijs: €53.55
Jouw voordeel: 18% korting

Een medische consultatie, een reis met de hogesnelheidstrein, nieuwe apps op uw smarthpone of tablet ...  Misschien merkt u er op het eerste gezicht weinig van, maar wetenschap en technologie zijn diep doorgedrongen in ons dagelijks leven. Het wetenschapsmagazine Eos brengt sinds 1983 markante verhalen uit de wetenschap. Maandelijks brengt de redactie wetenschapsnieuws, maar ook achtergrondstukken en wetenschappelijke duiding bij de algemene actualiteit, of het nu gaat over een aardbeving in Italië, een nieuwe resistente bacterie of vervuild oppervlaktewater. Eos gaat te rade bij gereputeerde onderzoekers uit binnen- en buitenland, die vanuit hun eigen discipline hun visie op de nieuwste ontwikkelingen op uiteenlopende terreinen als milieu en energie, gezondheid, nieuwe media, informatica, ruimtevaart, biotechnologie... 

 

Wetenschappelijk maandblad EOS en Scientific American (de Nederlandstalige editie) gaan vanaf heden samen verder onder de sterke naam van EOS. U vindt Scientific American nu als aparte bijlage bij EOS magazine. EOS wordt dus een stuk dikker met nog meer wetenschapsnieuws! Kortom In EOS ontdekt u op een verrassende en boeiende manier wetenschappelijke nieuwtjes en trends. Dit samen met overtuigende voorbeelden, verhelderende illustraties en vakkundig uitgelegd in klare taal. Superinteressant en leerrijk. Hou je van technologie, techniek, wetenschap, gezondheid, geschiedenis, ... dan is een abonnement op EOS een aanrader! Met een abonnement op EOS ben je elke maand verzekerd van vele uren wetenschappelijk leesplezier. 

 

Koop nu op Abomentum een abonnement op EOS voor een periode van 12 maanden en je ontvangt gedurende 12 maanden elke maand jouw EOS in de bus (met uitzondering van de maand augustus) en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op EOS van 12 maanden ontvang je 11 keer het EOS magazine.

 

't Is het moment voor een abonnement ... op EOS! 

Interessante aanbiedingen