Bahamontes Cadeau-abonnement
 
Gedrukt
Normale prijs: €45.00
Jouw prijs: €40.00
Jouw voordeel: 5 euro

Een abonnement op Bahamontes is een schitterend cadeau om te schenken aan een dierbare voor eender welke gelegenheid. Voor een verjaardag, een instuif, op vader- of moederdag, als kerst- of nieuwjaarscadeau of op een feestje voor om-het-even-welke reden! Dat je met zo’n abonnement eigenlijk zo goed als met lege handen aankomt – op de mededeling ‘Het volgende nummer valt binnenkort in je bus’ na? Klopt, en dus hebben wij daar de ideale oplossing voor. We sturen jou alvast het huidige nummer op – in cadeauverpakking én met bijpassende Bahamontes-cadeau-kaart! – zodat je dat reeds kan afgeven, waarna de volgende vier nummers netjes bij de gelukkige ontvanger van het cadeau-abonnement in de bus vallen. 


Bahamontes is meer dan zomaar een magazine over koers dat vier keer per jaar verschijnt en dat in elk nummer de mooiste en strafste verhalen bundelt. 


Verhalen over vroeger en nu. 


Over knechten en kopmannen.


Over heroïsche triomfen en smadelijke nederlagen. 


Over de grootste klassiekers en de kleinste kermiskoersen.


Deze verhalen worden stuk voor stuk neergepend door straffe journalisten en geïllustreerd aan de hand van foto’s van absolute topfotografen, en dat allemaal in een stijlvol gelayout luxe-jajsje. Alle Bahamontes-medewerkers hebben één iets met elkaar gemeen: hun blinde passie voor de koers. En dat voel je…


Bahamontes is een luxemagazine. Minstens 148 pagina’s dik en op kwaliteitspapier gedrukt waardoor je constant een ‘boekgevoel’ hebt tijdens het lezen (tip: ruik ook eens aan het papier tijdens het lezen). En lezen kan je! De koersverhalen liggen niet alleen hier in de Vlaanders maar ook ver daarbuiten zomaar voor het oprapen, sommige weliswaar weggemoffeld onder een dikke laag modder, stof en rennerszweet. Die verhalen, zij die het verdienen om niét vergeten te worden, spit Bahamontes naar boven. Uit liefde voor de stiel! 


De koers is ons leven. En ons leven is de koers. En de koers, die proberen we om de drie maand te eren met een nieuwe Bahamontes, ofte 148 pagina’s vol verhalen uit liefde voor de stiel. Opdat u niet om de drie maand naar de winkel zou hoeven te hollen, kan u ook een abonnement nemen waardoor de postbode uw Bahamontes elke drie maand netjes thuis op de deurmat of in uw brievenbus zal komen droppen. 


Dat zo'n Bahamontes-abonnement met andere woorden een zeer goed idee is? Dat zal wel zijn! Doe hieronder uw ding en neem plaats in het wiel van het steeds groter wordende Bahamontes-peloton! 


Hou je van de koers, de wielersport, boeiende verhalen over de grote wielrenners en beroemde wedstrijden ? Dan is een abonnement op Bahamontes een echt aanrader! Met een abonnement op Bahamontes mis je nooit jouw Bahamontes! 


't Is het moment voor een abonnement ... op Bahamontes! 


Interessante aanbiedingen