Abomentum verkoopt nu ook abonnementen op Psyche & Brein

Abomentum, de online webwinkel voor abonnementen, verkoopt nu ook abonnementen op Psyche & Brein. Vanaf nu kan je op Abomentum een abonnement op Psyche & Brein aankopen. Abomentum biedt een zeer interessante abonnementsformule op Psyche & Brein aan: een abonnement op Psyche & Brein van 12 maanden (6 nummers) en dit aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Over Psyche & Brein

Psyche & Brein is het enige publiekstijdschrift over psychologie en hersenonderzoek in Vlaanderen en Nederland. Psyche & Brein richt zich zowel tot geïnteresseerde leken als de professional. Psyche & Brein informeert zijn lezers over de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen en thema’s die aan de orde zijn, zoals weerbaarheid en empathie. Naast bovengenoemde thema’s komen in Psyche & Brein ook onder andere opvoeding, gezondheid en filosofie aan bod. Psyche & Brein is hét tijdschrijft voor de geïnteresseerde in psychologie en hersenonderzoek. Meer informatie over Psyche & Brein vind je hier.

 

Koop je Psyche & Brein abonnement in de Abomentum webwinkel.
 
 

 


Een abonnement op Psyche & Brein?
Ben je geïnteresseerd in alles wat psychologie en hersenonderzoek aangaat? Ben je op zoek naar interessante artikels over de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen en thema's zoals weerbaarheid en empathie? Dan is een abonnement op Psyche & Brein echt iets voor jou, of je nu een leek of een professional bent. Met een abonnement op Psyche & Brein ben je steeds op de hoogte en krijg je elke 2 maanden jouw Psyche & Brein in de bus.

 


Een abonnement op Psyche & Brein bij Abomentum?
Vanaf nu kan je je abonnement op Psyche & Brein aankopen op Abomentum. Abomentum, de webwinkel voor abonnementen, biedt een zeer interessante abonnementsformule aan en dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs:

't Is het moment voor een abonnement ... op Psyche & Brein!

 

 

Over Abomentum
Abomentum is een website en webwinkel gespecialiseerd in de online verkoop van abonnementen van tijdschriften, kranten, weekbladen, magazines, maandbladen, tweemaandelijkse magazines en trimestriële magazines.  Zoek je een abonnement op je favoriete tijdschrift? Of een abonnement op een krant? Of een abonnement op een weekblad? Dan is Abomentum de plek om je zoektocht te starten.