Abomentum verkoopt nu ook abonnementen op EOS

Abomentum, de online webwinkel voor abonnementen, verkoopt nu ook abonnementen op EOS. Vanaf nu kan je op Abomentum een abonnement op EOS aankopen. Abomentum biedt twee abonnementsformules op EOS aan: een abonnement op EOS voor 6 maanden (6 nummers) en een abonnement op EOS voor 12 maanden (11 nummers). Telkens aan zeer interessante prijzen en voorwaarden.

Over EOS

EOS is een wetenschappelijk maandblad dat markante verhalen brengt uit de wetenschap. Maandelijks brengt EOS wetenschapsnieuws, maar ook achtergrondstukken en wetenschappelijke duiding bij de algemene actualiteit. Eos gaat te rade bij gereputeerde onderzoekers uit binnen- en buitenland, die vanuit hun eigen discipline hun visie op de nieuwste ontwikkelingen op uiteenlopende terreinen als milieu en energie, gezondheid, nieuwe media, informatica, ruimtevaart, biotechnologie ... Kortom In EOS ontdekt u op een verrassende en boeiende manier wetenschappelijke nieuwtjes en trends. Dit samen met overtuigende voorbeelden, verhelderende illustraties en vakkundig uitgelegd in klare taal. Superinteressant en leerrijk. Meer informatie over EOS vind je hier.

 

Koop je EOS abonnement voor 12 maanden op Abomentum
 Koop je EOS abonnement voor 6 maanden op Abomentum 

 


Een abonnement op EOS?
Hou je van technologie, techniek, wetenschap, gezondheid, geschiedenis, ... dan is een abonnement op EOS een aanrader! Met een abonnement op EOS ben je immers elke maand verzekerd van vele uren wetenschappelijk leesplezier. 

 


Een abonnement op EOS bij Abomentum?
Vanaf nu kan je je abonnement op EOS aankopen op Abomentum. Abomentum, de webwinkel voor abonnementen, biedt twee interessante abonnementen aan en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen:

't Is het moment voor een abonnement ... op EOS! 

 

 

Over Abomentum
Abomentum is een website en webwinkel gespecialiseerd in de online verkoop van abonnementen van tijdschriften, kranten, weekbladen, magazines, maandbladen, tweemaandelijkse magazines en trimestriële magazines.  Zoek je een abonnement op je favoriete tijdschrift? Of een abonnement op een krant? Of een abonnement op een weekblad? Dan is Abomentum de plek om je zoektocht te starten.