Abomentum verkoopt nu ook abonnementen op Bahamontes

Abomentum, de online webwinkel voor abonnementen, verkoopt nu ook abonnementen op Bahamontes, het magazine over de wielersport. Vanaf nu kan je op Abomentum een abonnement op Bahamontes aankopen. Abomentum biedt een zeer interessante abonnementsformule op Bahamontes aan: een abonnement op Bahamontes van 12 maanden (4 nummers) en dit aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Over Bahamontes

Bahamontes is het nieuwste wielermagazine in Vlaanderen. Bahamontes brengt de mooiste en strafste verhalen over de koers, zowel uit heden als verleden. Bahamontes is een echt luxemagazine, minstens 144 pagina's dik en op kwaliteitspapier gedrukt waardoor Bahamontes een echt ‘boekgevoel’ geeft tijdens het lezen. Bahamontes verschijnt vier keer per jaar. Meer informatie over het Vlaamse wielermagazine Bahamontes vind je hier.

 

Koop je Bahamontes abonnement in de Abomentum webwinkel.
 
 

 


Een abonnement op Bahamontes?
Hou je van de koers, de wielersport, boeiende verhalen over de grote wielrenners en beroemde wedstrijden? Dan is een abonnement op Bahamontes een echt aanrader! Met een abonnement op Bahamontes mis je nooit jouw Bahamontes en krijg je elke 3 maanden jouw Bahamontes in de bus! 

 


Een abonnement op Bahamontes bij Abomentum?
Vanaf nu kan je je abonnement op Bahamontes aankopen op Abomentum. Abomentum, de webwinkel voor abonnementen, biedt een zeer interessante abonnementsformule aan en dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs:

't Is het moment voor een abonnement ... op Bahamontes!

 

 

Over Abomentum
Abomentum is een website en webwinkel gespecialiseerd in de online verkoop van abonnementen van tijdschriften, kranten, weekbladen, magazines, maandbladen, tweemaandelijkse magazines en trimestriële magazines.  Zoek je een abonnement op je favoriete tijdschrift? Of een abonnement op een krant? Of een abonnement op een weekblad? Dan is Abomentum de plek om je zoektocht te starten.