Beveiliging van het online betaalproces van de Abomentum webwinkel

Voor de beveiliging van het online betaalproces van de Abomentum webwinkel, gebruikt Abomentum de Ogone Geavanceerde Oplossingen. Ogone is één van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 18.000 klanten verspreid over 35 landen. Meerdere grote ondernemingen kozen Ogone voor het afhandelen van hun betalingen, met namen als IKEA, Nespresso, DHL International, Thalys International, Home Shopping Service, ThomasCook, SeaFrance, Lyreco, Institut National de l'Audiovisuel, Lavazza en Hilton.

Ogone heeft de PCI-certificatie, die uitgereikt wordt door Visa en MasterCard, en de TDC-certificatie van American Express geïmplementeerd. Zij stellen met name de 128 bits-codering en krachtige coderingstechnieken verplicht. Ogone integreert de 3D Secure-identificatieprocedures (Verified by Visa, MasterCard SecureCode en JCB J/Secure) om haar klanten een grotere bescherming tegen elektronische fraude te bieden. Voor een nog grotere veiligheid heeft Ogone tevens een pakket modules ontwikkeld, die uw betalingen nog beter beveiligen op het vlak van het opsporen van fraude, de toegang van de gebruikers of het bewaren van de financiële gegevens.

De kredietkaartinformatie die u bezorgt bij het betalen in de webwinkel van Abomentum is gecodeerd voor uw beveiliging. Ogone gebruikt een 128 bits-codering om uw persoonlijke data in de Ogone-Database te implementeren. De volledige Ogone-Database wordt bewaard in een beveiligde omgeving. Abomentum bewaart uw kredietkaartinformatie niet op haar servers of opslagruimtes. Wanneer u uw kredietkaart gebruikt in de webwinkel van Abomentum, kan u vertrouwen op een uitermate beveiligd Ogone betalingssysteem; goedgekeurd door o.a. Verisigns, Visa en Master Card.

 

Voor meer informatie over Ogone en VeriSign, bezoek hun websites:

 

Als u meer informatie wenst over de beveiliging van het online betaalproces van de Abomentum webwinkel, stuur dan een e-mail naar info@abomentum.be