Primo TV Gids
26 weken - 26 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €35.10
Jouw prijs: €34.00
Jouw voordeel: ca 3% korting

Primo TV Gids is het gezelligste weekblad van Vlaanderen met extra grote Tvgids voor de laagste prijs. Het wel en wee van de sterren, zoals ze het zelf vertellen, recht uit het hart. Alles over uw favoriete soaps, news hot uit Hollywood en showbizzland, berichten uit het wielerpeloton, diepgravende artikels uit de dagelijkse actualiteit en wekelijks Royalty nieuws. Je vindt het allemaal in de Primo TV Gids!

 

Bovendien vind je in Primo TV Gids elke week 7 pagina’s puzzelplezier! En onze andere gezellige rubrieken om nog meer van het leven te genieten: gezondheid, mode, reizen, kruiden, fietsen,…

 

Ben je op zoek naar een gezellig weekblad met een extra grote TV gids en 7 pagina's puzzelplezier? Dan is een abonnement op Primo TV Gids echt iets voor jou! Met een abonnement op Primo TV Gids mis je nooit jouw Primo TV Gids!


Koop nu op Abomentum een abonnement van 26 weken op Primo TV Gids en je ontvangt gedurende 26 weken elke week jouw Primo TV Gids in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op Primo TV Gids van 26 weken ontvang je maar liefst 26 keer het Primo TV Gids weekblad.  Meer zelfs, bij een abonnement van 26 weken op Primo TV Gids krijg je nu ook helemaal gratis Het grote mosselboek van Tine Bral. Zeker weten dat je van dit boekje trek krijgt en je leert er een boel van bij. Ben jij gek op mosselen met of zonder friet? Dan is dit hét ideale boek!

 

't Is het moment voor een abonnement ... op Primo TV Gids! 

 


Interessante aanbiedingen