Primo TV Gids
15 weken - 15 nummers
Gedrukt
Normale prijs: €20.25
Jouw prijs: €19.00
Jouw voordeel: ca 6% korting

Primo TV Gids is het gezelligste weekblad van Vlaanderen met extra grote Tvgids voor de laagste prijs. Het wel en wee van de sterren, zoals ze het zelf vertellen, recht uit het hart. Alles over uw favoriete soaps, news hot uit Hollywood en showbizzland, berichten uit het wielerpeloton, diepgravende artikels uit de dagelijkse actualiteit en wekelijks Royalty nieuws. Je vindt het allemaal in de Primo TV Gids!

 

Bovendien vind je in Primo TV Gids elke week 7 pagina’s puzzelplezier! En onze andere gezellige rubrieken om nog meer van het leven te genieten: gezondheid, mode, reizen, kruiden, fietsen,…

 

Ben je op zoek naar een gezellig weekblad met een extra grote TV gids en 7 pagina's puzzelplezier? Dan is een abonnement op Primo TV Gids echt iets voor jou! Met een abonnement op Primo TV Gids mis je nooit jouw Primo TV Gids!


Koop nu op Abomentum een proefabonnement van 15 weken op Primo TV Gids en je ontvangt gedurende 15 weken elke week jouw Primo TV Gids in de bus en dit aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. Met een abonnement op Primo TV Gids van 15 weken ontvang je 15 keer het Primo TV Gids weekblad.

 

 

't Is nu echt wel het moment voor een abonnement ... op Primo TV Gids! 

Interessante aanbiedingen